Vil du have luft under ledervingerne i Canada?

GymLF-rektorer og vicerektorer kan komme med i internationalt rektornetværk, der sender rektorer fra Canada og Skandinavien på udveksling.

GymLF-rektorer og vicerektorer kan komme med i internationalt rektornetværk, der sender rektorer fra Canada og Skandinavien på udveksling.

Organisationen Global Principal Partnerships har henvendt sig til GymLF og efterlyser danske rektorer og vicerektorer, der er interesserede i at komme på udveksling med rektorkolleger i Ontario i Canada. Organisationen har allerede samarbejde med andre skandinaviske rektorer og Norge og Finland og ønsker nu at udvide samarbejdet med en stribe danske rektorer og vicerektorer. Konceptet for udvekslingen er enkel og billig: Man bor privat og følger en canadisk rektor og vice versa, når der er genbesøg i Danmark. De deltagende rektorer og vicerektorer betaler for en flybillet og er på udveksling en uge.

”Det er et spændende og meget enkelt koncept. Det er lærerigt at være føl hos en kollega i udlandet, som man følger og kan spørge og sparre med undervejs,” siger GymLF’s formand Jesper Vildbrad.

De canadiske rektorer kommer til Danmark midt i marts 2017 og de danske rektorer og vicerektorer tager til Canada i efteråret 2017 (uge 43). Dette aftales nærmere, når deltagerne er fundet. Der er tre-fire ledige pladser. Interesserede rektorer kan skrive direkte til GymLF’s formand Jesper Vildbrad på jv@svendborg-gym.dk og få sendt flere detaljer om indhold og partnerskabet.

Ny næstformand i GymLF

Lars Korslund Nielsen er valgt som ny næstformand i GymLF og afløser dermed næstformand gennem mange år Jørgen Lassen. Lars Korslund Nielsen er vicerektor på

Læs mere

STUK varsler prædiktive tilsyn

Med en ny type tilsyn ønsker STUK at danne et stærkere grundlag for at forudse skolernes økonomiske udvikling. På konferencen for rektorer i november løftede

Læs mere