Se selv: Debat om gymnasieledelse i en digital tid

GymLF’s generalforsamling og tilhørende paneldebat og fagligt oplæg blev holdt virtuelt i år. Men online-formen forhindrede hverken den gode stemning eller en livlig paneldebat om gymnasieledelse i en digital tid. Se eller gense debatten, som blev modereret af forfatter og rådgiver Camilla Mehlsen.

GymLF’s bestyrelse er glad for den store tilslutning, der var ved GymLF’s virtuelle generalforsamling den 3. februar. Der var over hundrede deltagere med bag skærmene til både debat og generalforsamling.

Debatten blev kyndigt styret af forfatter og rådgiver Camilla Mehlsen, der også fortalte kort om pointerne i sin egen bog ’Homo Futura – 7 kompetencer til en bedre fremtid’.

Bestyrelsen ser både fordele og ulemper i at afvikle GynLF-generalforsamlingen virtuelt. Der er klare fordele for mange i at spare de mange timer på landevejen for at mødes fysisk. Til gengæld går man glip af netværk og snak på kryds og tværs i pauserne. Vi har fået meget positiv feedback på formen, som vi arbejder videre med.

Du kan se eller gense generalforsamlingen og paneldebatten om gymnasiet og gymnasieledelse i en onlinetid med SDU-professor Ane Qvortrup, formand for Danske Gymnasieelever Ingrid Kjærgaard og prorektor ved UCSYD Alexander von Oettingen. Debatten blev kyndigt styret af forfatter og rådgiver Camilla Mehlsen, der også fortalte kort om pointerne i sin egen bog ’Homo Futura – 7 kompetencer til en bedre fremtid’.

Camilla Mehlsen (længst til venstre) styrede debatten om gymnasieledelse i en digital tid mellem SDU-professor Ane Qvortrup, prorektor ved UCSYD Alexander von Oettingen og formand for Danske Gymnasieelever Ingrid Kjærgaard.