Sæt kryds: Bliv en bedre strategisk leder på GymLF’s årsmøde

Der bliver tid til foredrag, forenings-opdatering og frokost, når Gymnasieskolernes Lederforening afholder årsmøde og generalforsamling. Det foregår mandag den 18. maj 2015 kl. 12-16.30 i Fredericia.

Der bliver tid til foredrag, forenings-opdatering og frokost, når Gymnasieskolernes Lederforening afholder årsmøde og generalforsamling. Det foregår mandag den 18. maj 2015 kl. 12-16.30 i Fredericia.

 

Hvad

Mødet starter med fælles frokost. Derefter er der oplæg af ledelsesforsker Søren Barlebo, der har skrevet flere velanmeldte bøger om ledelse blandt andre ’Sådan leder du medarbejdere, der er klogere end dig selv’. Han er aktuel med bogen ’Potentialeledelse – om strategisk ledelse i fagprofessionelle organisationer’ og det er med udgangspunkt i den, at Søren Barlebo kommer til GymLF’s årsmøde og holder to oplæg. Det første handler om ledelsens evne til at skabe fælles mål i organisationen. Det andet handler om, hvordan vi som ledere motiverer til fælles udvikling, når medarbejderne bliver anbefalet at stå fat.

 

Program

12.00 – 12.45:                      Frokost

12.45 – 14.45:                      Søren Barlebo holder to oplæg på baggrund af sin bog om potentialeledelse:

1. Om at skabe fælles mål i organisationen

2. Om at motivere til fælles udvikling, når medarbejderne bliver anbefalet at stå fast

14.45 – 15.15:                      Kaffe

15.15 – 16.30:                      Generalforsamling

Hvor

Trinity Hotel og Konference Center

Gl. Færgevej 30, Snoghøj, 7000 Fredericia

 

Tilmelding

Du skal tilmelde dig til årsmødet senest den 1. maj ved at sende en mail til bestyrelsesmedlem Dorte Büchmann på: dvb@frborg-gymhf.dk

Skriv meget gerne, hvis du kun deltager i dele arrangementet og om du er medlem af GymLF.

 

For hvem

Deltagelse i mødet er gratis for medlemmer. Årsmødet er åbent for alle ledere på gymnasieskolerne – også selvom man ikke er medlem af DJØF. GymLF er en forening under DJØF, der varetager ledernes løn- og ansættelsesvilkår. Læs mere på vores hjemmeside: www.gymlf.dk.