GymLF søger indflydelse i toppen af Djøf

GymLF’s formand rektor Kristian Jacobsen vil søge maksimal indflydelse for uddannelsesområdet i Djøf. Han er netop blevet valgt ind i bestyrelsen for Offentlige Chefer i Djøf.

 

GymLF-formand Kristian Jacobsen, der er rektor på Helsingør Gymnasium, går efter maksimal indflydelse for gymnasielederne i Djøf. Han er pr. 24. april 2014 valgt ind i bestyrelsen for Offentlige Chefer i Djøf.

 

Delforeningen har 6.400 medlemmer og varetager interesser for chefer og tjenestemænd, ansat i stat, regioner og kommuner. Det er første gang en leder fra uddannelsesområdet er repræsenteret i bestyrelsen.

 

De senere år har Djøf oplevet en stor fremgang af medlemmer fra undervisningssektoren. Foruden gymnasieledere er der tilgang af ledere fra erhvervs- og handelsskolerne samt VUC og social- og sundhedsuddannelserne.

 

”Min pointe med at træde ind i bestyrelsen for Offentlige Chefer er, at sørge for at lederne af uddannelsesinstitutionerne bliver centrale aktører i debatten om, hvor den offentlige sektor skal bevæge sig hen,” siger Kristian Jacobsen.

Overenskomsten landet

Der er nu indgået aftale om fornyelse af statens overenskomster og aftaler for perioden 2024-2026, herunder aftaler og overenskomster for statens chefer og ledere og

Læs mere

Nyt i bestyrelsen

På årets regionalmøder har der blandt rektorerne været nyvalg sted til bestyrelsen. I region Sjælland er Lotte Büchert udtrådt af bestyrelsen, og hun erstattes af Trine

Læs mere