Du får hjælp til karrieren i Djøf

Som medlem af GymLF kan du altid kontakte Djøf, hvis du har brug for sparring eller rådgivning om fx karriere, efteruddannelse, løn og ansættelsesvilkår. Hver region har en konsulent tilknyttet.

Som medlem af GymLF kan du altid kontakte Djøf, hvis du har brug for sparring eller rådgivning om fx karriere, efteruddannelse, løn og ansættelsesvilkår. Hver region har en konsulent tilknyttet.

Du kan altid kontakte Djøf, når du har brug for råd i forhold til løn og ansættelsesvilkår, når du gerne vil have sparring i forhold til karriereovervejelser, når du ønsker rådgivning om efteruddannelse, eller hvis du ønsker at etablere eller deltage i ledernetværk, mentorordninger og arrangementer.

Løn og ansættelsesvilkår

I Djøfs team for offentlige chefer yder syv erfarne konsulenter bistand vedrørende løn og øvrige ansættelsesvilkår til offentlige chefer herunder chefer på gymnasierne. Konsulenterne rådgiver og yder forhandlingsbistand før og under ansættelse. De hjælper også i forbindelse med afskedigelse eller frivillig fratrædelse. Ud over den individuelle bistand står teamet også for kollektiv bistand i form af overenskomstforhandlinger, medlemsmøder og medlemsarrangementer m.v.

Hvis du ringer på hovednummeret 33 95 97 00 eller skriver til djoef@djoef.dk er du altid sikker på at få hurtig tilbagemelding. Du kan også kontakte en af de tre koordinatorer på GymLF’s område:

djoef-eva-hammer-jacobsen

Region Hovedstaden:

Chefkonsulent Eva Hammer Jacobsen
telefon 3395 9867
mail ehj@djoef.dk

djoef-pernille-due-vesterheden

Region Sjælland & Region Syddanmark:

Chefkonsulent Pernille Due Vesterheden
telefon 3395 9958
mail pdv@djoef.dk

djoef-mads-kildegaard

Region Midtjylland & Region Nordjylland:

Chefkonsulent Mads Kildegaard Larsen
telefon 3691 9130
mail mkl@djoef.dk

Netværk, mentorordninger og arrangementer
Djøf hjælper også med at etablere netværksaktiviteter og mentorordninger. Konsulenterne i Djøf Netværk understøtter chefernes mulighed for at være med i relevante netværk og deltage i spændende og udbytterige arrangementer med fokus på ny og relevant viden. Konsulenterne kommer også gerne ud og holder oplæg om ledelse og organisationspsykologi med videre.

Karriere og erhverv
Hos konsulenterne i Djøf Karriere og Erhverv kan du få du rådgivning og sparring med fokus på din udvikling og din karriere. Med Djøf som sparringspartner får du en unik indsigt i job- og arbejdsmarkedet. Brug Djøf, når du vil skifte job eller udvikle dig i det nuværende job. Og brug konsulenterne hvis du ønsker input til første lederjob, udviklingssamtalen eller til din arbejdslivsbalance.