Bliv en klogere og bedre leder med GymLF

GymLF vil være en forening, der gør dig klogere både gennem kurser og netværksmøder. Nu skruer vi op for kurserne målrettet gymnasieledere.

GymLF vil være en forening, der gør dig klogere både gennem kurser og netværksmøder. Nu skruer vi op for kurserne målrettet gymnasieledere.

 

Et af GymLF’s store indsatsområder i år og fremover er at være meget mere aktive på kursusfronten. 

”Det skal være naturligt, at relevante kurser for ledelserne arrangeres af GymLF i samarbejde med pædagogiske ledere og Danske Gymnasier,” siger formand for GymLF Jesper Vildbrad.

Derfor er foreningen nu i dialog med DJØF’s kursusafdeling for at professionalisere kursusudbuddet for ledelserne i STX og HF.

 

En anden del af GymLF er netværk. På foreningens seneste regionsmøder rundt omkring i landet, var der oplæg om ’Motivationsledelse og belønningsstruktur’ ved Christian Jacobsen eller Lotte Bøgh Andersen. Oplæggene blev fulgt af efterfølgende debat, oplæg fra DJØF og lidt nyt fra foreningen. Møderne fik positive evalueringer. Regionsmøderne bliver efter samme skabelon næste år og alle er velkomne. Det er planen at tale med foreningen af pædagogiske ledere om et samarbejde om møderne.

 

Overenskomsten landet

Der er nu indgået aftale om fornyelse af statens overenskomster og aftaler for perioden 2024-2026, herunder aftaler og overenskomster for statens chefer og ledere og

Læs mere

Nyt i bestyrelsen

På årets regionalmøder har der blandt rektorerne været nyvalg sted til bestyrelsen. I region Sjælland er Lotte Büchert udtrådt af bestyrelsen, og hun erstattes af Trine

Læs mere